Hvem er vi?

Coffee Hub er et familiedrevet firma. Vi er kaffeentusiaster, der vil vise, at den unikke smagsoplevelse og den bæredygtige dyrkning hænger tæt sammen.

Coffee Hub importerer og rister økologisk kaffe af højeste klassifikation. Kaffen kommer fra udvalgte certificerede farme og kooperativer, og den er behandlet med respekt for miljøet og de mennesker, der dyrker den. Hos os kan du også købe grønne kaffebønner og bryggeudstyr.

Kaffen leveres hele i lufttætte kaffeposer med envejsventil, så bønnerne kan afgive CO2, uden at ilt kan komme ind. På den måde holdes kaffen frisk og bevarer sin gode smag.

Kaffebønnerne

Kaffebønner fra Coffee Hub er af ‘single origin’. Det vil sige, at de forskellige varianter i vores sortimentet hver især stammer fra én bestemt farm. Det gør det muligt at smage og dufte, hvor kaffen kommer fra – og ofte også, hvordan den er dyrket og behandlet.

Alle vores kaffebønner er af typen arabica. De er dyrket økologisk og er af den bedste klassifikation.
De kaffeproducerende lande benytter forskellige klassificeringer af kaffebønnernes kvalitet. Klassifikationen tager udgangspunkt i bønnernes størrelse hvor højt, de er dyrket, ensartethed og antallet af defekte bønner.

Ristningen

Ved valg af risteprofil har vi føling med både bønner, terroir og den proces, bønnerne har været igennem efter plukningen. Desuden tager vi højde for, hvad vi ved om den aktuelle høst.
Flammen og ristetiden indstilles, så vi er sikre på, at de flygtige aromatiske olier træder frem og skaber balance og karakter i smagsudtrykket.

Vi tilbyder både lys- og mellemristet kaffe samt en mørkere ristning, der egner sig til espresso. Et par af vores varianter tilbyder vi i forskellige risteprofiler.

Besøg shoppen

Mere om os

I Coffee Hub dyrker vi den gode smag. Vi kender vores økologiske kaffebønners historie, og vi ved, at den unikke kaffeoplevelse starter ved dyrkningen og handler om terroir og plukning – ligeså meget som ristning og brygning.

Vi importerer økologisk kaffe fra udvalgte certificerede farme og kooperativer og sælger de friskristede kaffebønner til virksomheder og private. Coffee Hub er et familiedrevet firma.

Hos Coffee Hub kan du også købe grønne kaffebønner og bryggeudstyr.

Kaffen leveres hele i lufttætte kaffeposer med envejsventil, så bønnerne kan afgive CO2, uden at ilt kan komme ind. På den måde holdes kaffen frisk, og bevarer sin gode smag.

Ring eller skriv til os
-Vi er altid parat til at levere økologiske ‘single origin’ kaffebønner til dig eller til din virksomhed.

Coffee Hub er statskontrolleret økologisk – og så har vi elitesmiley.

Kontakt os