Om Coffee Hub

I Coffee Hub ønsker vi at anerkende de farme og kooperativer, der står bag nogle af verdens bedste økologiske kaffebønner. Vi ved, at den bedste smagsoplevelse ikke kun handler om ristningen og brygningen men også om terroir, dyrkningen, plukningen og udvælgelsen.

Kaffe fra Coffee Hub er altid friskristet.  De leveres hele i lufttætte kaffeposer med envejsventil, så bønnerne kan afgive CO2 uden at ilt kan komme ind. På den måde holdes kaffen frisk, og olierne bevarer sin gode smag.

Vi importerer økologisk kaffe fra udvalgte certificerede farme og kooperativer og sælger de friskristede hele kaffebønner til virksomheder og private.

Coffee Hub er statskontrolleret økologisk:
Fødevarestyrelsens økologirapport

Vi tester samples ved hver ny høst, og vi sætter en ære i at få det optimale ud af hver enkelt batch, der ristes. Coffee Hubs økologiske kaffebønnerne er ristet på en kafferister af mærket Giesen. Giesen kafferisteren har støbejernstromle, der sikrer den optimale temperaturstyring og en helt ensartet ristning.

Ved valg af risteprofil har vi føling med både bønner, terroir og den proces, bønnerne har været igennem efter plukningen. Og vi tager også højde for, hvad vi ved om den aktuelle høst. Flammen og ristetiden indstilles, så vi er sikre på, at de flygtige aromatiske olier træder frem og skaber balance og karakter i smagsudtrykket.

Kaffeproduktion verden over kan ikke sættes på én formel. Der er utrolig mange varianter og dyrknings- og efterbehandlingsmetoder i de 80 lande, hvor der dyrkes kaffe.
Men ambitionen om at levere en unik kvalitet er den samme på alle de steder, hvor der produceres specialkaffe. Den ambition har vi også i Coffee Hub.