Besøg shoppen 100% økologisk Besøg shoppen 100% økologisk Besøg shoppen Import - ristning - salg Besøg shoppen Gratis levering i Storkøbenhavn

Hvem er vi?

Coffee Hub importerer og rister økologisk kaffe af højeste klassifikation. Vi er kaffeentusiaster, og vi ved, at den unikke kaffeoplevelse starter ved dyrkningen og handler om terroir og plukning – ligeså meget som ristning og brygning.

Ved valg af risteprofil har vi føling med både bønner, terroir og den proces, bønnerne har været igennem efter plukningen. Og vi tager også højde for, hvad vi ved om den aktuelle høst. Flammen og ristetiden indstilles, så vi er sikre på, at de flygtige aromatiske olier træder frem og skaber balance og karakter i smagsudtrykket.

Kaffe fra Coffee Hub leveres hele i lufttætte kaffeposer med envejsventil, så bønnerne kan afgive CO2 uden at ilt kan komme ind. På den måde holdes kaffen frisk, og olierne bevarer sin gode smag.

Kaffebønnerne

Coffee Hub forhandler kun økologiske arabica bønner af højeste klassifikation.

De kaffeproducerende lande benytter hver deres klassificering til at angive kaffebønnernes kvalitet.

Alle klassificeringer tager udgangspunkt i bønnernes størrelse, ensartethed, farve, generelle kvalitet og antallet af defekte bønner i prøverne.

Ristningen

Ved valg af risteprofil har vi føling med både bønner, terroir og den proces, bønnerne har været igennem efter plukningen. Og vi tager højde for, hvad vi ved om den aktuelle høst. Flammen og ristetiden indstilles, så vi er sikre på, at de flygtige aromatiske olier træder frem og skaber balance og karakter i smagsudtrykket.

 

Besøg shoppen

Mere om os

I Coffee Hub dyrker vi den gode smag. Vi kender vores økologiske kaffebønners historie, og vi ved, at den unikke kaffeoplevelse starter ved dyrkningen og handler om terroir og plukning – ligeså meget som ristning og brygning.

Vi importerer økologisk kaffe fra udvalgte certificerede farme og kooperativer og sælger de friskristede hele kaffebønner til virksomheder og private.

Hos Coffee Hub kan du også købe grønne kaffebønner og udstyr fra Hario.

Kaffe fra Coffee Hub er altid friskristet. Kaffen leveres hele i lufttætte kaffeposer med envejsventil, så bønnerne kan afgive CO2 uden at ilt kan komme ind. På den måde holdes kaffen frisk, og olierne bevarer sin gode smag.

Få et tilbud
Ring eller skriv til os. Vi er altid parat til at give et tilbud på økologiske arabica kaffebønner til dig eller til din virksomhed.

Coffee Hub er statskontrolleret økologisk.

Se Fødevarestyrelsens økologirapport

Kontakt os